In Arendonk wordt het vredegerecht ontruimd na een bommelding. Op Paradijzen/Lage Dreef in Wiekevorst en de Uilenberg in Herenthout zorgen wegenwerken voor de nodige verkeerschaos. Dieven viseren steeds vaker de inhoud van bestelwagens.

Op de Molseweg in Geel rijdt een auto in de gracht. De vier inzittenden moeten uit het wrak bevrijd worden en geraken lichtgewond.

Ook op de Oude Geelsebaan in Laakdal rijdt een auto in de gracht. Het ongeval gebeurt 's nachts en het duurt een tijdje voor iemand de hulpdiensen kan waarschuwen. De bestuurder bleef als bij wonder ongedeerd.

In Arendonk wordt het vredegerecht ontruimd na een bommelding. De politie van de zone Geel-Meerhout-Laakdal houdt in de maand april extra controles op het bellen achter het stuur.

In Wiekevorst-Dorp blijven wegenwerken Paradijzen/Lage Dreef afsluiten. Omdat ook de Uilenberg in Herenthout door werken voor het verkeer is afgesloten ontstaat er in het gebied een verkeerschaos.

Linda Bal uit Vorselaar schittert in het VT4-programma Komen Eten. Het houtbedrijf De Wilde bvba aan de Oude Steenweg in Grobbendonk moet voor de rechter verschijnen omdat buurtbewoners last hebben van geurhinder.

De politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout houdt in april extra controles op het bellen achter het stuur. In Olen vaart een binnenschip tegen de sluisdeuren van het sas. De brandweer kan het vaarttuig drijvende houden.

Het restaurant Fleur de Sel in Kasterlee valt in de prijzen en wint de Zilveren Lepel. In Tielen en Lichtaart wordt het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voorgesteld. In Morkhoven brandt het in de boerderij van Marcel Lambaerts. De brandweerkorpsen van Herenthout en Herentals kunnen verhinderen dat het woongedeelte van de boerderij grotendeels gevrijwaard blijft.

In een woning aan Leeks in Geel ontdekt de politie een cannabisplantage met 700 plantjes. In totaal werden er 9 personen aangehouden.

Een 24-jarige Libanees uit Herentals komt bij een ongeval in Hechtel om het leven. Bij datzelfde ongeval geraakt ook nog een 23-jarige Portugees uit Herentals zwaargewond.  

In Olen ontdekt de hond Billy van Guy Van Gorp en Ilse Van Opstal vuur in de woning aan de Radiumstraat en wekt zijn baasjes. Die kunnen zelf het vuur blussen en tijdig de woning verlaten. De brandweer van Herentals komt ter plaatse.

Bij een ongeval op de Boudewijnlaan in Pulle komt een 78-jarige man om het leven. Een man uit Herentals wordt verdacht van zedenfeiten en blijft nog een maand in de cel.

In de Zaardenstraat in Kasterlee raakt een machinist van een kraan een hoogspanningskabel. Hij wordt zwaargewond.

Handelaars in Olen en Herentals verzetten zich de komst van Albert Heijn naar het Shoppingpark in Olen. In Geel wordt de E313 afgesloten voor werken aan een brug voor de noord-zuidverbinding. De afgesloten E313 zorgt voor heel wat fileleed op de industrielanen rondom.

Jan Laenen uit Kasterlee wint in Engeland de vaartmarathon Devizes-Westminster. Het Radiomuseum in Olen blaast 20 kaarsjes uit. In  lanceren Dave Van Luyckx en Koen Bernaerts een praline in rood en wit.

In Herentals opent met groot succes Art Center Hugo Voeten. De verbouwingen aan het  beschermd gemeentehuis van Westerlo worden stilgelegd. In het stadscentrum kondigt een grote flashmob het theater-doe-weekend 'Jong Geweld' aan.

In een bouwput op het industrieterrein Hoogbuul in Olen ontdekken archeologen 3.000 jaar oude scherven. In Gierle is er de eerste steenlegging van de nieuwe gebouwen voor het Gielsbos.

Aan Ter Voort in Voortkapel knalt een wagen in een woning. De 22-jarige automobilist wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In Geel laat een dief gewoon na een diefstal zijn telefoonnummer achter. Hij wordt snel gevat.

In Grobbendonk wordt de schandpaal in ere hersteld. Jelle Cleymans zingt in Bobbejaanland de 14-daagse van het Rode Kruis in. In Vorselaar is er de schitterende tentoonstelling rond Kempische Wielergoden.

In Herentals is er een staking bij glasbedrukker Sadeco High Tech.

In Gierle sluit melkerij Kempico na 112 jaar defintief de deuren.